Des de la Plana

Josep Usó

23 d'abril de 2017
0 comentaris

Literatura km0.

Literatura Km0 (Castelló). L’editorial Onada llença un projecte engrescador per al Valencià a les comarques de Castelló. Es tracta d’una tria d’obres literàries d’autors propers dirigida als estudiants. Amb aquesta iniciativa, es pretén aconseguir que algunes de les lectures que han de fer els alumnes de Secundària i Batxillerat siguen d’autors propers. Així, a més a més de poder reconèixer alguna de les ubicacions, també és molt més fàcil aconseguir que el propi autor es desplace fins a l’institut que siga menester. Justament perquè tot el producte és de proximitat.

Per a mi ha segut un plaer veure’m seleccionat en la primera tria d’autors de les comarques de la Plana de Castelló. Concretament, amb “L’any de l’herba-sana”, premi vila de Puçol 2014 (Onada 2015). I, per a començar amb la promoció, hi ha dos actes en els quals els autors farem unes micropresentacions després d’una conferència donada per il·lustres representants de la nostra cultura i una presentació general del projecte per part de Miquel Àngel Pradilla, Director Científic d’Onada edicions.

Ací us adjunte els cartells amb els dos primers actes, al edifici El Menador de Castelló (antiga delegació d’Hisenda) i al Cefire de Vinaròs. Per descomptat, hi esteu tots convidats. Literatura Km0 (Vinaròs).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!