La Bústia d'Xnet

Tecnopolítica i Acció Ciutadana en Xarxa

Sobre

Aquest és el blog de notícies d’Xnet. En ell hi trobaràs algunes de les informacions que la ciutadania ens fa arribar de forma segura i anònima a través de la nostre Bústia de Filtracions contra la Corrupció. A més hi trobaràs les nostres reflexions i les d’algunes persones i grups que apreciem.
 
Governs acabats s’atrinxeren darrere de lleis mordassa pensades per facilitar la impunitat als corruptes i per castigar a qui lluita i construeix. Al cinquè any de l’era 15M, sabem que els podem derrotar defensant i fent un ús col·lectiu i implacable del nostre dret a saber i a informar.
 
En aquests temps de cànon sobre l’enllaç, en què els mitjans més obsolets competeixen perquè no es difongui la informació, altres, molts altres, preferim cooperar. Per això obrim aquest espai de col·laboració per al periodisme de codi obert. Les entrades d’aquest bloc es publiquen simultàniament en aquest i altres mitjans digitals i sota llicència lliure CC 4.0 SA BY. Gràcies per compartir-les.
 
[Aquest bloc està a disposició de qualsevol mitjà que també vulgui albergar a la seva web en condicions d’igualtat amb la resta.]
 
Xnet (exEXGAE) és un grup d’activistes que treballen des de 2008 en diferents camps relacionats amb la democràcia en xarxa , és a dir amb la creació de mecanismes de participació i control del poder i les institucions per part de la ciutadania organitzada. Per això defensem un Internet lliure i neutral; la lliure circulació de la cultura, el coneixement i la informació; el periodisme ciutadà pel dret a saber, informar i estar informats; la lluita legal, tècnica i comunicativa contra la corrupció i la tecnopolítica entesa com la pràctica i l’acció en Xarxa per l’empoderament, la justícia i la transformació social.
 
Pots trobar-nos a:
web | Twitter: X_net_ | Facebook | Bústia de Filtracions Ciutadanes contra la Corrupció.
 
15MpaRato: Acusació ciutadana que va obrir i impulsa el Cas Bankia a l’Audiència Nacional destapant l’estafa de sortida a borsa, de les #Preferentes i #TarjetasBlack.
web | Twitter : @ 15MpaRato | Facebook
 
FCFòrum, fòrum internacional de cultura lliure i democràcia en xarxa.
 
oXcars, el major espectacle de cultura lliure de tots els temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.