28 de novembre de 2007
Sense categoria
1 comentari

Despertant amb la mani de l’1 de Desembre

Avui al matí, tot just sortir al carrer he començat a veure cartells de la manifestació pel dret de decidir de dissabte a la tarda prop de casa meva. La sorpresa és tant perquè no recordo que ahir hi fossin com perquè avui en dia costa molt trobar encartellades així en els nostres barris, l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni.

És gratificant veure com encara hi ha gent que gasta el seu temps treballant pel país i intentant solucionar els problemes dels ciutadans i per més inri sense cap interès lucratiu o d’exaltació de l’ego personal. Això va tant per la gent que ahir a la nit sembla que va sortir a encartellar com per a tots els membres de la Plataforma pel Dret de Decidir com per totes aquelles persones que han treballat perquè la manifestació de dissabte sigui tot un éxit anteposant els interessos generals als particulars o d’organització.

Per altra banda, l’aparició d’aquests cartells també m’ha fet reflexionar sobre la manca d’espais públics en què les associacions i entitats de Barcelona puguin fer difusió dels seus actes i convocatòries. A diferència d’altres ciutats en què els ajuntaments posen espais fixes per a aquesta funció, a Barcelona, o almenys als nostres barris, no hi són. Això, contrasta clarament amb totes les formes de comunicació comercial utilitzades per l’Ajuntament per fer publicitat d’aquesta suposada campanya de "participació" entorn a la discussió del PAM i que ha costat al voltant d’1 milió d’euros.

Ves per on, tots aquests pensaments m’han portat a enviar un missatge al blog de la campanya "Tu que faries" de participació del PAM reclamant espais específics on poder penjar cartells. Algú creu que ho tindran en compte? Jo aposto que no. Això si, aposto a favor de que dissabte la manifestació serà tot un éxit. Ens veiem allà!

  1. YA TIN 74 AÑOS, PERÓ ME ALEGRA VEURA QUE HAY JOVES QUE TENEN INTERES PER LA POLITICA DEL PAIS, Y QUE LAS GENERACIONS VENIDERAS SE TOMEN INTERES PER LAS COSES DE CATALUNYA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!