vins que estimo (VqE)

vins de proximitat, vins per assaborir

3 de juny de 2014
0 comentaris

6 de Juny: Presentació de la guia d’enoturisme Vinologue Montsant al Castell del Vi de Falset


Divendres 6 de juny a les 19 hores es presentarà al Castell del Vi de Falset la doble edició en català i en anglès del llibre Vinologue Montsant. La presentació anirà a càrrec de la sommelier Astrid Goldstein, gran coneixedora dels vins de la comarca del Priorat i propietària de la botiga El celler de Can Mata. Comptarà amb la presència de l’autor del llibre, Miquel Hudin, i del president del consell regulador de la DO Montsant, Jaume Domènech.

Vinologue Montsant és una guia d’enoturisme sobre els cellers i vins de la Denominació d’Origen Montsant. Es tracta d’una obra de 312 pàgines a tot color, publicada simultàniament en català i anglès, que inclou 64 elaboradors i 225 vins inclosos dins la zona geogràfica de la DO Montsant. A més ofereix una introducció general amb informació pràctica, sobre la història, les especialitats gastronòmiques i festes locals, varietats de raïms que defineixen la regió, etc. També inclou itineraris recomanats, mapes de cada subzona i llocs on menjar o dormir. Cada elaborador té un perfil amb dades de contacte i informació sobre visites enoturístiques acompanyades de les coordenades de GPS per arribar-hi i un codi QR per tenir aquesta informació immediatament disponible al mòbil. També s’inclouen els vins principals del celler amb les dades tècniques i nota de tast.  

Composen el comitè de tast els experts Carlos Álvarez, Victoria Ibáñez, Ramon Roset, Xavi Bassa, Èric Vicente, Dani Garcia, Patrick Webb i Mar Galván.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!