El pèndol de petites oscil·lacions

El bloc de Maria Victòria Secall

16 de juny de 2012
4 comentaris

La vida dolça

La vida dolça és un reconeixement al treball saborós i constant durant 50 anys d’en Miquel Pujol, forner al barri de La Calatrava de Palma, amador de la vida i del bon gust, de la bona gent. 

És també una vindicació  a un concepte de ciutat sostenible i nostra, al comerç de proximitat i al pa nostre de cada dia.

Que no ens el prenguin mai ni sicaris ni tecnocràcies uniformades, ni els desvaloritzadors dels tresors inalienables: llengua i poble.

La vida dolça vol contribuir a fer palesa la necessitat dels portals de comerç familiar, artesans, menestrals, botiguers, forners, espardenyers… Que no en tanquin més, que en puguin tornar a obrir de nous, que els donin suport en lloc de les indemnitzacions milionàries als banquers. No volem que torni l’edat mitjana dels senyors feudals i privilegiats, ni els espolis.

Volem viure la vida dolça!

Col·labora, si t’agrada el projecte de na M. Alonso i el seu equip, amb el teu gra de sucre i vine a gaudir de les delícies d’en Miquel, en un dia irrepetible i inoblidable!

  1. és un homenatge a un dels personatges més entranyables d’aquesta ciutat nostra que, dissortadament, desapareix. Excel·lent projecte en el qual jo ja he col·laborat.
    Gràcies Victòria.
  2. Les meves abraçades als amics i a la gent que estimo ja són dolces des de fa uns mesos ençà …. Aquesta vida dolça s’ha d’estendre com una taca oli, amb fermesa.
    Per els meus entorns ja en tenim molta de vida dolça, malgrat algunes han tancat  i van guanyant adeptes.
    Una gran idea i aquest vespre a endolcir-nos tots plegats ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!