Fitxa: “L’home fidel”, de Louis Garrel

Títol original: L’homme fidèle. Títol espanyol: Un hombre fiel. Títol italià: L’uomo fedele. Títol international: A Faithful Man. Director: Louis Garrel. Guió: Jean-Claude Carrière i Louis Garrel. Fotografia: Irina Lubtchansky. Muntatge: Joëlle Hache. Repartiment: Louis Garrel (Abel), Laetitia Casta (Marianne), Lily-Rose Depp (Ève), Joseph Engel (Joseph). Durada: 1h15.

Sinopsi: Abel i Marianne se separen quan ella li anuncia que està embarassada del seu millor amic i que s’hi casarà. Quan aquest mor al cap de nou anys, Abel i Marianne es retroben; però hi ha en Joseph, el fill de Marianne, i Ève la germana del difunt, ara convertida en una jove atractiva disposada a tenir l’home dels seus somnis, l’Abel.

Web: Kinolorber | IMDB. En aquest blog: Comentari.

Afegeix un comentari