Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Gold”, de Thomas Arslan

FOTO © Schramm Gold, de Thomas Arslan

Colons alemanys al Canadà del segle XIX, en un viatge cap a les tenebres glacials de la natura salvatge, amb què debuta a la Competició el cineasta Thomas Arslan, un veterà de la Berlinale, on ha presentat gairebé tots els seus films anteriors: In the Shadows (Forum 2010), Ferien (Panorama 2007), From far away (Forum 2006), 19 Porträts (Berlinale Special 2005), Der schöne Tag (Forum 2001), Dealer (Forum 1999), Turn Down The Music (Panorama 1994).

Gold (Gold)

Director: Thomas Arslan. Guió: Thomas Arslan. Producció: Schramm Film Koerner & Weber (Alemanya). Durada: 1h53.

Repartiment: Nina Hoss (Emily Meyer), Marko Mandic (Carl Boehmer), Uwe Bohm (Gustav Müller), Lars Rudolph (Joseph Rossmann), Peter Kurth (Wilhelm Laser), Rosa Enskat (Maria Dietz), Wolfgang Packhäuser (Otto Dietz).

Sinopsi: Al Canadà, l’estiu de 1898, uns colons alemanys van cap al nord llunyà amb carros coberts i cavalls de càrrega, on traginen tot el que tenen en aquest món. Els set viatgers van sortir d’ Ashcroft, l’última estació de tren. Juntament amb el seu líder, l’extravagant home de negocis Wilhelm Laser, comparteixen l’esperança de trobar la  fortuna en els jaciments d’or de Dawson, descoberts fa ben poc; però no tenen ni idea de les tensions i perills que els esperen en el seu recorregut de 2.500 Km. Abans que la llarga incertesa, el fred i el cansament comencen a passar-los factura i els es conflictes esclaten. El viatge va endinsant aquests homes i dones cada cop més en una pregona salvatgia…

***

BERLÍN 2013 Competició: Gold (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Pendent.

***

Vendes internacionals: The Match Factory. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: pendent. Més informació: Web oficial | Cineuropa (ang /fr / esp / it) | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!