Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 de febrer de 2013
0 comentaris

Berlín 2013 · Competició: “Promise Land”, de Gus Van Sant

FOTO © Scott Green Promise Land, de Gus Van Sant

Matt Damon, l’actor, té un Oscar, però no pas com a intèrpret, malgrat ser una mena de relleu generacional de Gene Hackman, tant per la qualitat com per la quantitat de treballs que assumeix davant la càmera. No, Matt Damon té un Oscar com a guionista, de Good Will Hunting (escrit conjuntament amb Ben Affleck). Va ser aquella una de les incursions hollywoodenques del director Gus Van Sant. I Matt Damon també va ser font d’inspiració i coguionista (ara amb Casey Affleck i el mateix cineasta) de l’extraordinària odissea anomenada Gerry. Ara, quan Gus Van Sant travessa una certa etapa d’indefinició o, si voleu, polimòrfica, després d’enllestir el seu cicle existencialista amb films d’acompanyament com Elephant, la metixa Gerry, Last Days i Paranoid Park, es posa novament a disposició de Matt Damon, que conjuntament amb el seu col·lega John Krasinski, ha assumit novament la doble tasca guionística i interpretativa.

Promise Land (Promise Land)

Director: Gus Van Sant. Guió: John Krasinski i Matt Damon, a partir d’una història de Dave Eggers. Producció: Focus Features (EUA), Imagenation Abu Dhabi FZ (Emirats Àrabs Units), Participant Media (EUA), Pearl Street Films (EUA). Durada: X.

Repartiment: Matt Damon (Steve Butler), Frances McDormand (Sue Thomason), John Krasinski (Dustin Noble), Rosemarie DeWitt (Alice), Hal Holbrook (Frank Yates).

Sinopsi: Venedor d’una companyia de gas natural, Steve Butler (Damon) arriba a un poble de la  ruralia amb una seva col·lega, Sue Thomason (McDormand). La gent d’aquell indret pateixen de valent la recessió econòmica dels darrers anys i els dos forasters esperen que els acceptin l’oferta de la seva empresa, que els donin els drets de perforar les seves propietats, tot veient-ho com un alleujament providencial de la situació econòmica en què es troben. Topen però amb un mestre molt respectat, que s’hi oposa, amb el suport d’un activista ecologista (Krasinski) que s’encara amb Steve tant a nivell personal com professional…


Altres vídeos: Tràiler VOSF.

***

BERLÍN 2013 Competició: Promise Land (al/ang)

Premis a Berlín 2013: Menció Especil del Jurat Internacional.

***

Vendes internacionals: Focus Features. Distribuïdores confirmades abans o durant Berlín 2013: Mars | Focus. Més informació: Web oficial | Facebook Oficial | Imdb (ang).

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Altres festivals: pendent. Altres Premis: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!