Estrenes Catalunya Nord: del 25 al 31 de gener de 2012

Llista de films estrenats a la cartellera de Catalunya Nord.

Estrenes a Catalunya Nord, del 25 al 31 de gener de 2012.

LES PAPAS DU DIMANCHE, de Louis BECKER.

Comèdia sobre el rol del pare separat, que té els fills cada quinze dies… Dirigeix el fill de Jean Becker i nét de Jacques Becker, que sembla que segueix ben bé la tradició familiar. Amb Thierry Neuvic, Hélène Fillières, Olivier Baroux.  Vídeos: Tràiler VO. Més informació: Fitxa El Punt Avui | Imdb. Distribuïdores: Pathé.

JACK i JILL, de Dennis DUGAN.

Títol original: Jack & Jill. Altres títols: Jack y su gemela | Jack et Julie. Web oficial: Jackandjill-movie (ang). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | AlloCiné (fr) | Imdb. Estrena a la resta de la nostra cartellera: setmana del 18 al 24 gener 2012.

SHERLOCK HOLMES: UN JOC D’OMBRES, de Guy RITCHIE.

Títol Original: Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Altres títols: Sherlock Holmes 2: juego de sombras | Sherlock Holmes 2: Jeu d’ombres. Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VOSE | Tràiler VF. Web: Sherlockholmes2-WB (ang). Més informació: Fitxa El Punt Avui | AlloCiné (fr) | Imdb. Distribuïdora: WB-Fr. Estrena a la resta de la cartellera: del 4 al 10 de gener de 2012.

***

Ran de l’èxit als EUA de L’ARTISTA (The Artist), de Michel HAZANAVICIUS, i coincidient amb la setmana de les nominacions als Oscar i als César, s’ha reestrenat la pel·lícula; això sí, amb un cartell nou, encapçalat per la frase: “La pel·lícula que encanta els nord-americans!”

***

Més informació: Cartellera El Punt Avui Perpinyà i RibesaltesCartellera AlloCiné Catalunya Nord.

***

FOTO © Pathé Les papas du dimanche, de Louis Becker

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *