Tràiler (VO): “La llarga caminada”, de Peter Weir

Al Festival de Telluride ja la van poder veure, La llarga caminada, de Peter Weir. L’esperàvem a Canes 2010 i ens la imaginàvem a Venècia 2010; però finalment va ser Telluride, un certamen menor, que va organitzar un homenatge a Weir i s’endugué el privilegi d’estrenar-la. Per als productors, significà també el començament de l’aposta no pas pel circuit dels festivals, sinó el dels premi anuals, ja que la projecció a Telluride val, segons els reglaments de determinats premis anuals, perquè el puguin guardonar, cas que la pel·lícula no s’hagi arribat a estrenar prou a temps comercialment.

Adaptació del llibre homònim de Slawomir Rawicz, és tant la crònica del terror exercit pels comunistes russos contra els oficials polonesos com el relat d’una evasió i, sobretot, la lluita per la supervivència d’uns homes enmig de la natura, al decurs del seu llarg trajecte des del gulag siberià fins a l’Índia, passant pel gran desert de Gobi i les muntanyes de l’Himalaia.

Ed Harris, Colin Farrell, Jim Sturgess, Dragos Bucur, Saoirse Ronan… en són alguns dels protagonistes.

Per anar fent boca, el tràiler:

Vídeo La llarga caminada, de Peter Weir

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *