Jonathan Demme presidirà el Jurat de Sant Sebastià 2008

Si l’any passat va ser Paul Auster, aquest 2008 serà Jonathan Demme qui presidirà el Jurat del Festival de Sant Sebastià. Com aquell qui diu, se n’aprofita el viatge que Demme farà a Venècia, on presenta a competició Rachel Getting Married, que també es projectarà a la ciutat basca, en una sessió especial. L’autor de títols com El silenci dels anyells, Philadelphia, Stop Making Sense, Neil Young: Heart of Gold, no es pot pas dir que estigui travessant el millor moment de la seva carrera i, lluny d’una certa independència inicial que ha anat deixat enrere, sense acabar d’encaixar al Hollywood d’avui en dia, mira d’aguantar-se complementant la vena de ficció amb les croses musical (versió rock) i documental (versió “cineasta compromès”). Tant és així que, també a Sant Sebastià, projectarà la versió inacabada d’un altre dodumental sobre Neil Young: Neil Young Trunk Show.

FOTO Jonathan Demme

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *