23 d'abril de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Sant Jordi

Demà serà Sant Jordi. Avui he baixat de València, on viuen els meus avis paterns, i no entenien perquè tenia tantes ganes de venir a Barcelona per sant Jordi. Al final ho han entés quan els hi he dit << -Vosaltres estaríeu fora per la mare de Dèu d’Agost? >> ( és la festa de Bètera, el seu poble ) i de seguida m’han dit marxa, marxa. 

La festa “oficial” de Barcelona és la Mercè però a mi m’agrada més Sant Jordi. És una festa bonica on per tradició és compren llibres!! A més, adoro les rosses ( fan un goig i una olor…! ) i m’encanta la llegenda d’aquest cavaller. Que de la sang d’un drac en surti un rosser es tan poetic! 

Hi ha qui diu que el Sant Jordi és com el Sant Valentí català. Jo crec que no. Sense ànims d’ofendre a ningú crec que el Sant Valentí és molt més cursi! Ai… uns bombons en forma de cor! En canvi Sant Jordi sí que és romàntic però no cursi. Hi ha gent que no diferència les paraules. Regalar un collaret del clare’s que digui ” TQM” i estigui dins d’un cor no és romantic, es cursi, extremadament cursi, una rosa també però, no se si es perquè és una tradició nostra, no tant.

Bé, continuaria però haig d’anar a dormir que demà serà un dia llarg i bonic, o això espero.  

PD: BON SANT JORDI! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!