Cruyffisme

Comentari a El món a Rac1:

Després de dues respostes evasives, Sala i Martin defensa davant de Junqueras la DUI si l’Estat impedeix votar.  “De fet això ja està recollit en el programa. I som partidaris de respectar els compromisos”, diu el vicepresident.

Què fa Junqueras? Recorda? Abona? Avala? Defensa? Sosté? Proposa? Admet? Aposta? Amenaça? És el botó nuclear que cal en tota negociació? És l’estratègia per convertir Catalunya en un problema europeu i poder, aleshores sí, votar? Estava pensat o va trobar al fons del calaix la resposta a la proclama patriòtica del catedràtic de Columbia? Hi té a veure el viacrucis de Junts pel Sí durant la Setmana Santa?

O simplement és que l’argumentari de Sala i Martin és, com el de Cruyff, d’una simplicitat tant insubornable que qualsevol li porta la contrària?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *