La Via Bàltica, la unitat efectiva lleial al mandat del 1r d’octubre.


La Unitat Estratègica de tot el Poble Català Lliure:
Reafirmem-nos en complir el mandat del 1r d’octubre del 2017, un mandat de tots i per a tots: l’Estat Català Independent en forma de República!

Només tots junts, el Poble, podem guanyar la Independència.

Els Partits actuals, ERC, PDCAT i CUP no juguen aquest joc.

Els partits partits (o dividits) no valen per a la Independència. L’ANC encara no ho ha entès i es refia d’ells, salten les alarmes, volen protegir-los l’11S i Puigdemont també està nerviós.

Ens han fallat i ens tornen a fallar. O neix una cosa nova o el camí se’ns farà molt costerut.

Hi ha una cosa de la que hem de ser conscients, els fets ens ho han demostrat mil vegades, aquesta unitat no ens la donaran ni propiciaran els que podríem considerar partits polítics nostres, ells no ho faran, per algun forat sempre aflorarà la divisió, com quan “Junts pel Sí” anaven junts però la CUP anava apart.

Com podem fer la unitat per a complir aquest mandat?

Potser un dels errors comesos que hem de corregir, ho ha estat de tots, ANC i ÒMNIUM inclosos, pensar-nos que aquesta tasca d’independitzar Catalunya, la podíem delegar sols als polítics, però és fals, això ho hem de fer tots junts i units com ho van fer als Països Bàltics.

Molt aviat, o no tan aviat, s’hauran de fer de nou Eleccions al Parlament Català, i si no estem al cas la tan anhelada i imprescindible unitat estarà per fer.  Si no despertem, altra volta, el més calent serà a aigüera.

Els fonaments d’aquesta unitat han de ser ferms i la primera de totes les condicions, per posar-nos en marxa, és Reafirmar-nos en la voluntat de complir el Mandat del 1r d’octubre.

Què més hem de fer?

-La segona cosa que hem de fer, des d’ara mateix i cada moment, és començar edificar aquesta unitat, primer en el nostre cap i immediatament després en el nostre cor, comprimint la nostra intel·ligència i determinació per fer-la possible.

Hem d’inventar noves eines per unir-nos, com poden ser els Consells Locals de la República, com pot ser el nou concepte de territoris alliberats i connectats o també el concepte de Primàries, però el més fàcil de posar a la pràctica pot ser la “Via Bàltica”.

Anomeno  “Via Bàltica” al que es va fer als Països Bàltics en les primeres eleccions després de la Gran Cadena humana que va rodejar-los, els independentistes bàltics es van presentar en una sola llista de tot el país, a Catalunya hem de fer el mateix, amb un sol capdavanter o equip de capdavanters que treballin sense trampes mútues, que posin totes les cartes sobre la taula i que només tinguin una sola estratègia enfocada a l’únic objectiu, la Independència de Catalunya.

Quan arribin les properes eleccions al Parlament de Catalunya tots, persones i partits independentistes, ens hauríem d’integrar dins aquesta llista. De cap manera pensar que separats traurem més rendiments electorals … hem comprobat recentment a l’Ajuntament de Barcelona i a la Diputació de Barcelona que és fals, totalment fals.

Qui no estigui disposat a la unitat no val per a la Independència i els 2.300.000 votants del 1r d’octubre això ho hem de tenir clar.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Consell Local de la República Independent, del BIC (Berga, Catalunya)

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *