BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

10 de gener de 2019
0 comentaris

Les obsessions que ens cal superar per a edificar urgent la República Catalana Independent.

Les obsessions, opcions, provocacions que hem d’integrar i sobrepassar, per emprendre urgentment i sense complexos el camí d’edificació i implementació de la República Catalana Independent, la voluntat del Poble Català.

(Inspirat, desenvolupat i ampliat d’un Editorial de Vilaweb i dels comentaris adjunts)

https://www.vilaweb.cat/noticies/tres-provocacions-per-repensar-com-fer-efectiva-la-republica-editorial-vicent-partal/?utm_source=push

PS: El Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017 va ser convocat pel President Puigdemont com a Referèndum explícitament vinculant i a més el MH President  es va comprometre públicament a Declarar la Independència al cap de 48 hores d’haver-se certificat els resultats en cas de guanyar-se el Referèndum esmentat. El govern de la Generalitat va formar part principal de l’organització i de la convocatòria d’aquest Referèndum.

Aquest editorial omet, potser per desconeixement o per no allargar massa el text, la participació de tres persones que junt amb altres formaren part activa, des del primer moment, de la Consulta d’Arenys de Munt. Es tracta del Sr. Ximenis -esmentat indirectament perquè era un dels principals components del MAPA i un dels principals promotors i organitzadors de la Primera de totes les Consultes per a la Independència de Catalunya- les altres dues persones a que em refereixo eren respectivament el President Executiu de Catalunya Acció i el Director General de la mateixa Organització Independentista, el Sr. Santiago Espot i el Sr. Josep Castany.

Les obsessions a superar per a edificar de forma pràctica i urgent la república.

1a – ACTOR PRINCIPAL:  El Govern o el Poble ?

2a – TERRITORIALITAT:  Territori total, parcial o digital. Control del territori des de la xarxa amb una plana major secreta.

3a – LEGITIMITAT reafirmada i legalitat progressiva.

4a – MOMENTUM  o  momentum progressiu … sincopat ….  i  en un moment precís … completat.

5a – La Censura i la defenestració de persones molt vàlides que són sistemàticament apartades, anul·lades o silenciades, com al meu parer ho són les abans esmentades i molt probablement el mateix Jutge Vidal.

FASES DEL PROCÉS DE RECUPERACIÓ 
DE LA SECULAR* INDEPENDÈNCIA DELS CATALANS:  (*7 segles)

1a fase – Culmina amb les Consultes per a la Independència de Catalunya.

2a fase – Culmina amb la Victòria del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya Vinculant.

3a fase – Fase d’edificació de l’Estat Català Independent en forma de República. Comença amb la DUI votada i guanyada al Parlament Català el 27 d’octubre del 2017. Ara mateix ens trobem als començaments d’aquesta fase d’edificació.

INSTITUCIONS DE LA NOVA REPÚBLICA:

La República Catalana Independent necessita institucions pròpies i alliberades del jou espanyol, la primera de totes és ara mateix el Consell per a la República. Per ací hem de començar i per a reeixir en fer Plenament efectiva i fucional la República hem de dedicar-hi tots els esforços i totes les energies.

Sense demanar permís a ningú del món i sense esperar ordres, el Poble Català ens dotarem de totes les institucions que creguem convenients, entre elles la iniciativa popular dels Consells Locals de la República, el reforçament dels sindicats fidels a la voluntat del Poble respecte a l’edificació de la República i altres iniciatives que es creguin convenients.

FRASES (entre d’altres)  I  IDEES FORÇA PER A RECLAMAR LA IMPLICACIÓ DE TOTS ELS CATALANS EN LA PRIMERA INSTITUCIÓ DE LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:

ENDAVANT  la  República Catalana Independent. Som-hi tots els 2.300.000 del 1r d’octubre !

Inscriu-te en la primera institució de la República mitjançant el Registre Ciutadà.

La República som tots, tu el primer protagonista, inscriu-te per poder-ne ser membre actiu.

La Independència i la República no te la donen, la fas i la prens, inscriu-te! (Xirinacs)

Si tu no fas la política, te la fan els qui et volen sotmès als seus interessos i obsessions. Inscriu-te.

Som Poble, som Nació, som República. Registra’t al Consell de la República, aquest registre serà el teu DNI virtual que acreditarà oficialment el que ja ara espiritualment per a tu ja és una realitat.

Català, el mandat del 1r d’octubre que vas donar amb el teu vot es comença fer realitat amb la teva inscripció a la Primera Institució de la Catalunya Independent, la teva inscripció al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Espanya amb els judicis i el seu imperialisme vol sotmetre i espoliar Catalunya 300 anys més, no ho permetrem! Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Som la Nació Catalana, som República i nosaltres l’hem de fer realitat, inscri-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Després de les Consultes, després del Referèndum d’autodeterminació, ara toca començar edificar la República, ho hem de fer entre tots nosaltres, per això inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República. Comença la Construcció de la Catalunya Independent.

Catalunya Independent, llibertat plena per a les persones i pels Pobles. Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

El 1r d’octubre votant el teu “Sí” vas decidir Catalunya Independent, ara ja ens toca començar.  Posa la primera pedra: Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Inscriu-te com a ciutadà català lliure, inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Inscriu-te a la Primera Institució de la Catalunya alliberada d’Espanya, inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Contra la injustícia espanyola fem la República. Comencem!  Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Llibertat i independència: Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Catalunya lliure: Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

Siguem lliures !   Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

La Catalunya Independent som tots.  Inscriu-te al Registre Ciutadà del Consell per la República.

………

Salvador Molins, CDR*bic, CLR*BIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!