BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

6 de febrer de 2018
0 comentaris

Ara porto el llaç groc, el porto perquè vull completar la Independència de Catalunya del 27 d’octubre, la clau de la llibertat de tots els catalans.

Ara ja porto el llaç groc, el Llaç per la llibertat i per la Independència de Catalunya.

Ara porto el llaç groc, el porto perquè vull completar la Independència de Catalunya del 27 d’octubre, la clau de la llibertat de tots els catalans.

M’ha costat posar-me aquest símbol, ara ja fa setmanes que el porto, potser setanta dies, i va estar gràcies a amics catalans independentistes convençuts fins al moll de l’os que me’l van regalar.

He anat els dos darrers diumenges a la Concentració de les set de la tarda, els altres dies treballo, per l’alliberament dels presos polítics o més ben dit els catalans ostatges de la guerra d’Espanya contra Catalunya. Odien Catalunya i la volen subjugada i esclava, no poden suportar que algú gosi plantar cara a aquest secular maltractament. La guerra d’ells, ara mateix és a presó incondicional i indefinida, és a mort de la Nació Catalana, no la poden suportar! de moment encara no ha arribat a mort de les persones, dels catalans dignes i convençuts de la seva llibertat i dignitat.

Però hi ha una cosa que no he deixat de fer des de l’any 2000, dia a dia, amb pocs descansos, molt pocs, és escriure en defensa de la nostra Nació, de tota la Nació, des de Salses a Guarda mar i des  de Fraga a Maó, fins l’Alguer i sense oblidar-me mai del Carxe. I des de que els nostres representants foren tancats a la presó per causa de la seva tasca i la seva lluita per la nostra independència, hagin lluitat amb encert o desencert tàctic o estratègic, des del primer moment he escrit tot hora defensant la nostra Independència i la seva llibertat que també és la nostra.

El Comitè en Defensa de la República del BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya) de Berga, no pas de VIC, tampoc para de lluitar ni un moment per la mateixa causa.

Hem de vèncer la por a la presó i a la repressió espanyola, quan aquesta arma de violència espanyola esdevingui inservible, aleshores haurem guanyat una nova gran batalla.

El Moviment per a la Independència de la nostra Nació s’ha de reorganitzar i prendre cos per a la darrera batalla, acabar el que vàrem Declarar el 27 d’octubre del 2017, l’Estat Català en forma de República.

Salvador Molins, (Berga) CDR*bic   (CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM)
Ara ja porto el llaç groc, el Llaç per la llibertat i per la Independència de Catalunya.

https://blocs.mesvilaweb.cat/aka61/?p=260701

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!