COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

22 de setembre de 2008
5 comentaris

Iniciativa condemna els atemptats d?ETA

Els portaveus d’Iniciativa del Poble Valencià, Paco García i Mónica Oltra,  ha manifestat avui “la condemna” des de la formació ecosocialista pels cotxes bomba que han explotat aquesta nit al País Basc, així com han tramés el més sincer condol a la familia del militar mort i el desig d’una ràpida recuperació dels ferits per l’explosió d’Ondorra. Des d’Iniciativa es reclama en estos moment la unitat de totes les forces polítiques democràtiques per fer front el terrorisme i a la barbàrie assassina, donant suport a les forces i cossos de seguretat i als  grups representats en el Congrés del Diputats per lluitar contra la violència i contra ETA.

  1. Han mostrat també la seua repulsa per la il.legalització de EHAK i ANB i per les fortes condemnes de presó contra membres de Gestoras Proamnistia – que mai dugueren un arma a la mà, i patiran anys de presó per activitats solidaries amb els presos – ?

  2. Els facors de l’oligarquia i l’imperialisme -als quals els hi és igual si mor un militar o tres regidors- riuen davant aquestes mostres de vassallatge al franquisme democràtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!