El bloc d'en Titot

Francesc Ribera

22 de setembre de 2008
24 comentaris

Aramateix: Cardona, Tarragona i disc acabat

Aquest cap de setmana, mentre dúiem l’espectacle “Moragues/Basset 300anys tour” a l’Aplec de Cardona i a les Barraques de Tarragona, en David Rosell polia els darrers detalls del disc.
De fet, el disc estava pràcticament enllestit dijous. Les darreres escoltes ens han suggerit els retocs del torracollons: canvis molts subtils que difícilment ningú que l’escolti podrà apreciar.
Vam deixar en David fent això a Can Pardaler i vam anar a Cardona. L’Esquerra Independentista d’allà muntaven el XI Aplec de Cardona en que es commemora la caiguda de la ciutat el 18 de setembre de 1714.
Va fotre un aiguat acollonant, tant que tot i actuar sota cobert va planejar la possibilitat de la suspensió per pluja. Al final però l’únic efecte negatiu de l’aigua va ser la dissuassió de la gent d’altres contrades a apropar-se.
Dissabte vam anar a Tarragona. Era Santa Tecla i per tercer any s’organitzava zona de barraques i concerts. Ho munta la gent de l’Esquerra Independentista (Endavant, Cajei, EIC) i d’altres moviments socials (de defensa del territori, antimilitaristes, llibertaris, etc). Ens ho vam passar d’allò més bé perquè hi va haver una molt bona acollida de les cançons i una bona complicitat. La única nota negativa va ser que la pluja va impedir que els Revolta XXI que ens succeïen acabessin el concert.
Tornats a casa toca acabar de repassar tota la informació referent al disc per fer-la arribar al meu dissenyador de capçalera (Brams, Mesclat, Guillem de Berguedà), en Marcel Dalmau per que pugui acabar el disseny.
Dimarts entra a fàbrica!

  1. Em sap greu haver-me perdut el concert, vaig arribar a les 4! Venia de veure els Pets i van acabar massa tard (per mi que els ganxets van voler que els concerts comencessin tard per arribar a les tantes a Tgn).
    És curiós tot això que expliques de la gravació del disc, no pensava que portés tanta feina. Apa, salut i cuida’t!

  2. Em va agradar molt el concert de Tarragona. Us havia vist quan veu venir l’any passat i no m’havia acabat de fer el pes. Però dissabte em va agradar moltíssim, heu fet un salt qualitatiu brutal. Espero el disc amb impaciencia.
    Felicitats per la feina!!!

  3. Tot i que no em vaig poder quedar tot el concert (els companys amb els que estava volien voltar una mica), em va agradar. I com diuen anteriorment a mi: Heu millorat moltíssim, i és una cosa que ja vaig veure a Granollers.

    Això si, em vas desmontar totes les meves previsions de nit. Jo portava la previsió de tenir vi gran part de la nit, però en canvi amb el temps que dura una cançó me la veu buidar!!!!! Però va valdre la pena, comptant amb la pluja, veure un councurs de titius i que el Priorat a granel tampoc va gaire car… De tant en tant ja anireu veient la bota. ^^

    És una bona nova saber que ja tenim el CD acabat d’editar i a les portes de la fàbrica. Ja estem tots a l’espera de comprar-lo…

    Per cert! A la última gira de BRAMS, em vares comentar que alguns dels components originals del grup us vàreu quedar sense còpia de la maqueta i l’havieu estat buscant… El cas és en que el concert que va fer Skàndol Públic a Gràcia, el Dani em va deixar la seva còpia i me l’he gravat. No sé si encara en busqueu alguna. De totes maneres vull intentar digitalitzar-la i quan ho tingui ja la penjaré a la mula…

  4. Vaig estar al concert de les barraques de tarragona i em va agradar molt. No t’havia vist mai (wenu, amb brams i mesclat si) i de puta mare.
    Repetirem

  5. Va ser un plaer comptar amb vosaltres per a les barraques de Tarragona. No us havia vist mai amb Aramateix i no em vau decebre gens, m’ho vaig passar de primera al vostre concert (a més de descobrir els entretinguts pitiús, quin tip de riure;)

    Abraçades des del tarragonès!

    Josep

  6. de demanar-te perdó. Lo meu no té ni excuses ni res… i mira que tinc ganes de veure-us, però res tu. Dissabte estava claríssim que hi anava a Tarragona, però va i em deixa la novia… tu creus que és normal?

    I millor no em preguntis quin va ser l’últim concert que us vaig veure, perquè llavors no em tornes a parlar més… :$

    Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!