Carta oberta de Pedro Morón a Hèctor López Bofill

"Sàpiga a més a més, amic López Bofill, que és vostè un dels meus referents ideològics, i des de fa anys. He assistit a moltes de les seves conferències i li he aplaudit. Però crec que amb aquests atacs ?frontals? i partidistes cap a la immigració, té la batalla perduda per endavant. Agregui?m, si ho desitja, a aquesta nova corrent o fòrum que hi han creat, i del que formen part alguns dels meus amics. Separi?m dels seus atacs desmesurats, a tort i a dret (encara que siguin verídics) contra l?antiga immigració.
(…)
En la situació política actual de Catalunya dibuixar l?escenari entre ciutadans catalanistes i ciutadans espanyolistes és un error d?envergadura Sap per què? Perquè els últims sempre sortirien guanyant. Conec molts López, García, Martínez i Rodríguez que són militants d?ERC o CIU. Si es prenguessin al peu de la lletra les tesis que vostè propugna o els seus incendiaris articles. Molts d?ells abandonarien ràpidament la seva militància. Al cap i a la fi el seu company de viatge, Alfons López Tena, arremet principalment contra els ?nacional-espanyolistes? d?Espanya. Als d?aquí, als seus fills i néts, cal guanyar-se?ls. Formen ?formem part ja- del paisatge, som catalans de ple dret, i això és irreversible."

Interessant i molt recomanable Carta abierta a Hèctor López Bofill (traducció al català) de Pedro Morón [bloc], president de l’Associació Catalònia Acord i de la Casa d’Andalusia de Sant Boi de Llobregat i membre del col·lectiu Els altres andalusos.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *