Victòria de CIU

CIU ha guanyat les eleccions, tant en escons com en diputats amb una diferència prou clara respecte el PSC d?11 diputats i 138.744 vots obtenint una clara victòria a quasi la totalitat del País. Artur Mas té tota la legitimitat  per a ser el proper President de la Generalitat, ara bé, també cal puntualitzar que la situació no és de bon tros gens clara, aquests propers 20 dies seran dies de negociació i acord.

Confio, però, que entre tots respectaran la decisió majoritària del poble català, que ha donat el seu suport a CIU. Ara bé, hi ha però dues coses que em preocupen; l?abstenció i l?aparició en el Parlament del Partido de la Ciudadania.

L?abstenció denota cansament, poca confiança i també rebuig cap a la classe política, i cal prendre?n nota per a corregir-ho. El Partido de la Ciudadania evidència que hi ha un grup que vol plantar cara a iniciatives fins ara àmpliament consensuades com per exemple l?avenç de la normalització lingüística. Cal evitar el risc de la fractura social!

En clau local, CIU ha tornar a guanyar a Viladecavalls  i torna a ser la primera força política amb 928 vots.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *