CCOO i la Mobilitat a Viladecavalls

Aquest dimarts vaig mantenir un reunió  amb en Manel Ferri, responsable de Mobilitat de CCOO, amb l?Enrique Rodríguez i en Pedro Galeote de CCOO de Sony i amb en Valero de CCOO de Terrassa per abordar la Mobilitat en els Polígons industrials de Viladecavalls.  Sempre he cregut que cal apostar pel transport públic.
El balanç que  podem realitzar en aquest moment  de la línia de bus de Viladecavalls és molt positiu ja  que portem un increment de 2000 viatgers de més en relació a fa dos anys, s?han reforçat amb dos autobusos alguns recorreguts i pel mes de gener hi haurà novetats que milloraran l?oferta i la qualitat del nostre transport de viatgers. Ara bé, amb CCOO vàrem coincidir que s?ha de pressionar a RENFE per exigir-los que el tren s?adeqüi a les nostre necessitats: CALEN MOLTES MÉS FREQÜÈNCIES!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *