Un pas endavant

Ahir vàrem tenir la visita de la Consellera d? Interior, Montserrat Tura, acompanyada per la delegada del Govern de la Generalitat i una comitiva important. Aquest seguici es devia a una raó important: la signatura del ?Conveni de col?laboració en Matèria de Seguretat Pública i Policial?, dit d?una altra manera, a partir de l?1 de novembre, dia de Tots Sants, a Viladecavalls tindrem els Mossos d?Esquadra, la nostra policia nacional.

Des de l?Ajuntament hem prioritzat la seguretat apostant per un bon cos de Policia Municipal. Actualment comptem amb 1 sergent i 12 agents i això permet que sempre hi hagi 2 policies a cada torn patrullant per Viladecavalls, ara bé, això té un cost de 500.000 ?, crec que s?ho val!

Com a nacionalista, us confesso que ahir  va ser un dia important. Crec ens els símbols i el manteniment de Catalunya en gran part es basa amb aquest fet. Recuperar un cos propi de policia és un bon senyal. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *