El nou Pavelló del Casc Urbà

Decidir els equipaments d’un poble és un bon indicador de les prioritats que té en compte l’Equip de Govern, fer-ne un repàs a Viladecavalls n’és un bon exemple, però també és molt important tenir-ne una bona cura en com es fan, i aquí hi intervé la sensibilitat i el bon gust que es té, en definitiva, es tracta de procurar que encaixi entorn amb utilitat.

Durant aquest agost hem estat a temps de reconsiderar el com s’havia de fer el nou Pavelló de la zona esportiva del Casc Urbà. Situat sota un "balcó" que dóna a Montserrat i al mig del Casc Vell vaig entendre que s’havia de ser molt curós en el que s’anava a fer. I crec que així ha estat. Un altre aspecte que s’ha vigilat ha estat l’accessibilitat i permetre que si es pot, es pugui ampliar. Si els terminis es compleixen, aquest desembre començaran les obres.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *