4 de juny de 2010
General
0 comentaris

El bon vi ens fa ser millors persones

La Sargantana ha donat a conèixer la feina feta pel Centre Quim Soler, literatura i vi en una nit on els assistents hem pogut gaudir de les excel·lències del Priorat al casc antic de Badalona.

L’acte va començar amb la lectura de fragments de Joaquim Soler Ferret, un escriptor injustament ignorat i amb una obra fascinant que vam poder descobrir a partir d’una acurada selecció. Introduïda la part literària, el vi i el menjar ens van fer seure a taula. I quins vins (Orto, Èlia i Solà Clàssic) i quins plats (truita amb suc, conill amb xocolata, mandonguilles…)… I mentre menjàvem, bevíem, creant aquell conjunt de sabors i sensacions a la boca que no pots deixar de comentar amb els companys de taula. 
Uns explicaven les excel·lències del vi, d’altres els fantàstics racons del Priorat i molts encara seguien pensant en les paraules i els dibuixos de Joaquim Soler.

Aquell sopar compartint taula amb gent desconeguda va acabar unint a tothom, que amb un marcat somriure a la cara xerraven obviant que la mitjanit ja havia arribat.

I és que el bon vi i el bon menjar ens fa ser millors persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!