14 de juliol de 2010
0 comentaris

Guau!!!!

Hi ha cançons que marquen. Una d’elles és “Trini Sànchez Mata” d’Anna Roig i l’ombre de ton chien. A partir d’una cançó sobre una assassina en sèrie des de La Sargantana proposem a l’Anna Roig i l’Ombre de ton Chien venir a sopar, el dia més adequat és dimarts 13. Accepten, venen, sopem i al final cap víctima mortal!
La seva música sona diferent perquè ells són diferents.

Anna Roig i els seus chiens s’han creat un univers propi, un món de diversió i d’humor a partir de cançons que ens expliquen històries de la vida. I és aquesta mirada divertida de l’existència humana, acompanyada d’una molt bona instrumentació el que marca la diferència. Anna Roig, Magí Batalla i Carles Munt van venir a sopar i van xerrar amb tots nosaltres, explicant el procés creatiu, les històries dels concerts, la manera de crear i com va néixer la Trini Sànchez Mata. Un sopar divertit on es va parlar de música sense ni escoltar una nota!

Anna Roig i l’Ombre de ton Chien van pujar a molts escenaris fent versions de la chanson, van sorprendre als joves i emocionar als més grans i han tocat tant i tant que han aconseguit fer un primer disc portant a casa seva la chanson. I aquesta és la seva grandesa, la humilitat de l’esforç, les ganes de passar-ho bé i la il·lusió de seguir treballant per ells mateixos. Diuen que preparen un nou disc… nosaltres ja tenim ganes de saber-ne més i esperem que algun dia puguin tocar en directe a La Sargantana! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!