31 de març de 2013
Sense categoria
2 comentaris

S’ha mort la Rectora de la Universitat de les Illes Balears, Montserrat Casas

Ahir, quan un amic em va telefonar per donar-me la mala notícia no ho creia. Sabia que Montserrat Casas estava malalta, però em pensava que no era tan greu. Feia un mes que havia deixat la UIB per seguir un tractament a Barcelona. Em pensava que es posaria bona i podríem tenir una rectora tan sàvia, honrada, feinera, animada  i coratjosa com sempre.
El darrer any havia treballat amb ella preparant la investidura com a doctora honoris d causa de la UIB de Maria del Mar Bonet. Ella, en aquests temps difícils de discriminació i minorització de la llengua i cultura catalanes per part del govern autònom balear, havia triat Maria del Mar Bonet com a coratjós símbol de resistència i de lluita. I havia estat una feina engrescadora i ben amable. Era una senyora que sempre estava de bon humor, plena d’energia i ben clara en les seves lluites per a la universitat, per a la recerca i per a la cultura. L’enyorarem!!!

  1. “…una senyora que sempre estava de v¡bon humor, plena d’ànims i ben clara en les seves lluites per al universitat i per la cultura. L’enyorarem!!!“(bielmamengual)

    Doncs no LA MATIS i et limitis a enyorar-la, ressucita-la! Què hi ha de més gran, si no? Tingues aquesta gran visió amb ella. Mostra el seu temple! Sigues clarivident! Digues com l’estimes i per què! On la veus? Què et diu? Disposa’t a la relació que no té fi. Eleva la teva ment on és ella i no toquis mai fons; per veure-la ja no necessites que l’àncora t’amarri… Ella crea una nova relació, estigues atent a la teva conversa que amb tons molt diversos la descobriràs.

    No t’equivoquis; ella no s’amaga i segueix en el mordent de la mirada.

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!