Al darrera la nevera

Bloc de Roger Palà

31 d'agost de 2009
Sense categoria
0 comentaris

El mitiquíssim Pere Tàpias

En Carlos de Vilanova m’envia un correu electrònic per alertar-me de la celebració, aquest proper cap de setmana, de la tercera edició de l’Ateveu, una mostra de Cançó organtizada per l’associació cultural Desperta! de Vilanova i la Geltrú que enguany compta amb un cartell protagonitzat per un personatge cabdal de la Cançó catalana que es prodiga molt poc (massa poc) sobre els escenaris. Es tracta del gran, únic i mitiquíssim Pere Tàpias. La cosa s’esdevindrà el proper divendres 4 de setembre i tindrà com a protagonistes, a més de l’autor d'”El progressista” o “La tia maria” a la lleidetana Meritxell Gené. I l’endemà també hi actuen Feliu Ventura i La Brigada. Tot un descobriment, això de l’Ateveu. [Més]
Ja hem dit que Pere Tàpias es prodiga molt poc als escenaris. Hi ha comptades ocasions per veure’l i la majoria de vegades apareix de forma sobtada i en actes i concerts organitzats a la seva localitat natal, Vilanova, a la que com se sap està profundament arrelat. En el recital de l’Ateveu, al costat de les seves cançons de sempre l’inimitable home de la gorra oferirà les seves creacions dels últims anys. Immers en el món de la gastronomia i la ràdio, aquesta serà una de les poques oportunitat en què Pere Tàpias torna a pujar a l’escenari.
L’associació cultural Desperta! és una entitat vilanovina dedicada a la promoció de la llengua i la cultura catalana des de qualsevol de les seves vessants. Durant tot l’any organitza actes per difondre manifestacions culturals de tota mena d’arreu dels PPCC. Els concerts se celebrarna divendres i dissabte a les 23h a la plaça de l’Assumció de Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!