Que hi tenen al cap i al pap els de la Junta del Barça? (15ena. part)

L’efecte Rosell, comença a ser imparable. 
 

El cercle fastigós que ell encapçala -si, ja sé que no pots encapçalar un cercle- en contraposició al cercle virtuós que divulgava el Doctor Xavier Sala i Martín, sembla no tenir fre. 

Sota el seu comandament i en molts pocs dies, hem assolit els següents cims:
1.- El Barça perd els dos partits de la semifinal de la Champions de futbol per un global de 7 gols a 0, amb el Bayern de München. 
2.- El Barça perd els dos partits jugats a la final four de bàsquet, contra el Reial de Madrit i el CSKA de Moskva. 
3.- El Barça de handbol perd la final four de la Lliga de Campions.
4.- El Barça d’hoquei perd la final four de la Copa de Europa.
5.- El Barça de futbol juvenil perd per 5-0 amb el Bilbao, a la Copa del Rei del país que ens vol xafar. 
6.- El Barça Atlètic, ara dit Barça B, és humiliat a casa per 0-3 pel Villarreal, perjudicant així clarament el Girona.
7.- El Barça, fitxa per 57 milions d’euros (faltarà veure si aquest és el preu de veritat) un jugador que d’aquí pocs mesos quedava lliure. Ai com s’haguessin posat tota la caverna del Grupo Godó i altres merdes espanyolistes com l’Esporc i El Psoeriódico si el contracte fos de la Junta anterior!!! I després ens vindrà el quasi president Javier Faus, dient que no hi ha diners ni per a fer fotocòpies en color. Quina cara!
8.- El Barça fitxa el jugador d’handbol Nikola Karabatic, que fou detingut per la policia el 30 de setembre de l’any passat acusat del bonic delicte de fer apostes il.legals. Fa poc l’hi han aixecat la suspensió però encara està pendent de sentència judicial.
9.- El passat 20 de desembre, el vicepresident  esportiu Josep Maria Bertomeu, en declaracions al programa Primer Toc, de RAC1, va dir textualment ” el contracte de la renovació d’Abidal, està redactat i quan jugui el primer partit, el signarem”. Donc ja ho veieu. En una enèssima demostració de com són aquesta gent, li han fotut una patada al cul, tot prometent·li, això si, que quan vulgui retirar·se, li donaran un càrrec institucional per a què representi al Barça per tot el món. El meu consell, és que millor que no torni per aqui, no fos cas que el rebèssin a  empentes i cops de puny.
10.- El Barça de bàsquet GUANYA uns que es diuen Herbalife. Això si, amb una cistella fora de temps

Ep!!!! i el mèrit de tot això és que ho han concentrat en pocs dies.

Addenda: Si  hi ha algú que necessiti  localitzar  components de la Grada Jove que ens havia promès aquesta Directiva i que tant ens faria flipar i vibrar els dies de partit, els trobaran a la Ciutat de la Justicia, fotent-se garrotades amb els Mossos d’Esquadra.  

Salut i República Catalana.

The uncle James Smallcastle, leading partner of the Barça 57 years, 2 months and 23 days and strongly supporter of the cause Gibraltar.
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *