26 de novembre de 2009
0 comentaris

2012

2012

Si algú no vol llegir tot l’escrit, ja d’entrada li dic que no vagi a veure aquesta pel·lícula.

Com va dir ma mare, el que creia seria una peli d’aventures va resultar ser una peli de desastres amb innombrables i llargues persecucions del tipus vaig corrent i per on trepitjo s’enfonsa el terra, o vaig volant i per on passo hi cauen edificis, o vaig en cotxe i per on passo hi cauen boles de foc… tremendament aborrit.

Algunes imatges són força espectaculars, això sí, però no cal que la peli duri gairebé tres hores! Entre les espectaculars hi ha la de veure com s’inunda l’Everest o com cau rodolant la cúpula del Vaticà, que em va fer especial gràcia ja que hi vaig pujar no fa gaire.

Entre les coses curioses, justament el paio més boig de la peli (que com sempre és el que més l’encerta) va dient que utilitza la classificació de Dewey per endreçar els seus papers entre els que hi ha el plànol més important que ha de trobar l’heroi. Així vist a la peli, el fet que el boig parli de la classificació aquesta sembla corroborar que està com una cabra. Però ja posats es podrien informar bé, perquè al final resulta que els papers estàn per ordre alfabètic en lloc de seguir una classificació numèrica com la de Dewey… suposo que tot no pot ser. Després resulta que va sortir no sé quina eina de l’empresa on treballa l’altre amb qui veia la peli, i així anar-nos distreient per resistir tot el passi.

Ara, el més terrible van ser els discursetats delirants i la filosofia barata dels personatges principals, quina cosa més bàsica i més xorra! I perles del tipus s’ha mort tota la humanitat menys 400.000 persones i estar-se un quart d’hora de peli tothom pendent de si es mor un paio o no. I frases de gran nivell, com la filla del president dels EUA indignant-se perquè s’ha triat per salvar la gent que tenia diners per pagar en lloc de fer un sorteig o alguna cosa així. La tipeja es devia pensar que li havia tocat salvar-se per la seva cara bonica?

Bé, un bodrio que per fer un curt d’imatges espectaculars de cinc minuts hauria pogut estar bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!