De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

11 de desembre de 2008
Sense categoria
3 comentaris

Monzó feliç.

Feia temps que em ballava pel cap parlar de l’hemeroteca on line de La Vanguardia, de recent obertura -de franc- al públic. Però avui, en llegir el diari amb la tassa de cafè als dits, he anat a petar a una columna magistral de Quim Monzó. No em puc estar d’enllaçar-la aquí.
Un columnista que parla dels grans mestres del passat, un Monzó pletòric amb una de les novetats més destacables d’aquest any. Una de les millors iniciatives desplegades pel rotatiu del Comte de Godó. Som molta colla els que, tal com diu Monzó, ens perdríem en una illa deserta en aquestes condicions.

Ah, les columnes … ! El moll de l’os dels diaris !

  1. sense dubte que aquesta hemeroteca és unabona notícia i un pou gairebé sense fons on perdre-hi hores consultant notícies i opinions des del punt de vista de cada moment.

  2. Estic amb tu. El moll de l’os dels diaris son els seus columnistes que diari a diari ens ofereixen els seus comentaris desacomplexats. Aquí no direm noms. La resta del   fulls de paper (diari) exceptuant les esqueles son (casi) tots uns supercalifragilisticoespialidosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!