avui fa cinc anys … el nom

iniciem la secció “avui fa cinc anys” …

avui fa cinc anys, el 23 d’octubre del 2002 després d’una llarga, divertida i esgotadora discusió mentre sopem (l’eva, l’anna, la maira, en jordi i en joan), al voltant de les dotze de la nit decidim que ens direm “relk” … pel camí queden noms com “perdiu” (encara riem al recordar-ho) “abans de l’ull” , “fins i tot” … aquí teniu el full on en jordi anava apuntant les idees


dos dies abans (21/10/2002) ens vam fer les primeres fotos a arenys de mar … l’esteve alsina ens arracona contra la paret i dispara dues vegades … sobrevivim de miracle, però a un preu molt alt: sis euros


ens els propers dies mirarem d’anar veure a l’esteve per tal de repetir la jugada i poder apreciar l’evolució de les nostres cares els darrers cinc anys

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *