Què celebreu?

El dia 15 de juliol se celebren 30 anys de la Llei de normalització lingüística amb un acte al Parlament de Catalunya. Quan els treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) vam rebre la invitació per assistir-hi, alguns ens vam preguntar què havíem de celebrar. Una llei que no s’ha aplicat totalment? Una llei que havia de normalitzar la situació lingüística del català i que no ha complert els seus objectius? El més indignant és que aquesta invitació la rebem els treballadors del CPNL, persones que, en alguns casos, fa 24 anys que treballem per la llengua des d‚aquest ens i que actualment ens trobem en una situació de precarietat laboral i econòmica creixent. Quan no tenim els recursos necessaris  per fer la nostra feina, quan no es renoven contractes a companys que fa molt de temps, anys, que treballen amb nosaltres, quan ens han aplicat totes les mesures econòmicament restrictives, les quals suportem estoicament com tants altres treballadors de l’Administració… Què hem de celebrar?

Josep Dorca i Lluïsa Domènech, 15 de juliol del 2013

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *