Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

27 de maig de 2009
Sense categoria
1 comentari

Zapatero i Berlusconi: amics per sempre

En Zapatero i Berlusconi són amics. El segon invita el primer a assistir a la cimera del G-8 a Itàlia. No se sap encara si en Rodríguez Zapatero s’asseurà en cadira principal o en supletòria.  En Zapatero agraeix a Berlusconi el seu regal promocionant-lo per tota Espanya i penjant-lo pels fanals de mig país. Avui ho celebraran plegats en el dinar que Berlusconi oferirà al  President espanyol a Roma.


En Zapatero,  barcelonista vergonyant, no gosa anar al Camp Nou no fos que els espanyols s’emprenyessin. Ara, per allò que el Barcelona és un club espanyol, se’n va a Roma a veure’l. L’home necessita distreure’s i s’ha de comprendre. Millor la pilota que altres coses que a en Berlusconi tant li agraden.   

Aprofitant l’avinentesa, en Berlusconi li ofereix un dinar, cosa ben normal. Cal creure que parlaran de la campanya electoral a les eleccions europees i de l’honor que li ha fet en encomanar-li un lloc preeminent. Segurament, en Zapatero li explicarà que en  Chirac també li ha agraït el gest i que l’Aznar està per fer-lo president  honorari de la FAES. 

Tampoc no seria d’estranyar que parlessin del pla de treball de la presidència europea que exercirà en Zapatero durant el primer semestre de l’any vinent. Segur que cercarà i trobarà l’ajut i la comprensió italiana per desenvolupar-la. És el propi entre aliats que comparteixen tanta història  i que estan vinculats per llaços fraternals. 

No consta en els comunicats de la diplomàcia espanyola que acabin brindant amb cicuta, antic costum de la Roma Imperial. Tot podria ser. L’esposa d’en Berlusconi podria actuar com a mestressa de cerimònia, si li ho demanen.

 

 

 

  1. Perquè, si us hi vàreu fixar, Il Cavaliere , just després de cadascun dels super-gols del Barça, feia bastant cara de poca alegria, eh? Potser… chi lo sa, s’hauria estimat més als anglesos, o potser només va ser una falsa impressió meva. Caldrà esperar fins que acabin l’àpat per veure’n els resultats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!