8 de desembre de 2012
Sense categoria
3 comentaris

Menjar variat

Les persones que mengen carn argumenten que cal menjar variat. És per aquest motiu que dilluns al migdia mengen…

…porc i dimarts al vespre filet d’elefant. Dilluns al vespre mengen sardina i dimarts al migdia fetge fresc de tonyina. Per variar, dimecres al vespre mengen bistec d’impala i dijous al migdia ànec a la taronja, etc.

Avui dia (2012-desembre-08) es coneixen 5747 espècies de mamífers (segons la viquipèdia en llengua anglesa) i cada espècie pot donar, pel cap baix, tres menges diferents (bistec, turmes i fetge o cervell). Això fa un total de  17241 possibilitats.
D’altra banda, en un any cal fer, en promig, 730 àpats diferents.

Si repartim les possibilitats primerament calculades ente els àpats  d’un any obtenim el resultat de 23 anys i 6 mesos.

Ara caldria afegir-hi les diferents possibilitats ofertes pel tàxon “pisces” (taxonomia antiga), el qual també ofereix un gran nombre de possibilitats, però no he fet el càlcul.

Arribats a aquest punt, cal admetre que les persones que no mengen ni peix ni carn ho tenen difícil per menjar variat. 

  1. Difícil menjar variat sense tastar carn i derivats? Per alimentar-nos tenim “totes les herbes que granen, existents a la terra, i tota mena d’arbres fruiters que duen la seva llavor” (Gènesi 1:29)… que en romà paladí ve a ser tot tipus de cereals, fruites, plantes, verdures i hortalitzes.

    La diversitat que dona el menjar carn és tradueix amb gran diversitat d’enfermetats i disfuncions orgàniques i mentals.

    Atentament, i bona setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!