17 de novembre de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Perfectes?

‘És que si no sou perfectes no teniu dret a ser independents’

No conec cap llei que exigeixi o cap lògica humana que justifiqui la perfecció com a condició per ser independent o major d’edat, només a Déu se li exigeix de ser perfecte, per existir!

Perquè la presumpció d’innocència s’aplica a les persones, segons a on al menys en teoria, i no pas a les nacions que malden per la seva llibertat?

És que la pertinença, forçada, a un estat estranger ens ha fet purs? Les seves lleis i el seu sistema judicial — independent, eficaç i just — ens han assegurat una intervenció ràpida i contundent contra qualsevol intent de corrupció, nepotisme, etc? La seva manera de fer política — tant si vols com no, dominant a casa nostra — ens ha portat una administració eficient i responsable i ha possibilitat l’aparició d’una classe política realment representativa i ben valorada per la ciutadania?

Quins pares més mesquins que mai voldrien veure els seus fills esdevenir majors d’edat! Nosaltres no farem igual, no voldrem impedir que els nostres (ex-)pares dominadors arribin a superar les seves limitacions i assoleixin la llibertat d’esperit, que és la primera de totes les llibertats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!