L'Observador

Testimoni de la decadència d'Occident

Més invasió migratòria per minoritzar-nos més

General

En  motiu de qualsevol guerra, conflicte, desastre ecològic, etc. que passa al món s’aboca sobre Europa tota quanta població no europea, musulmana sobretot, hi ha en dificultats reals o aparents, per tal d’anar substituint la població autòctona minoritzant-la. Solidaritat, en dien. Tret al peu, n’haurien de dir.

A Catalunya, VOLEM ACOLLIR!, aquesta nova entrada massiva d’immigrants des de tombant de segle, fa que els catalans anem quedant més minoritzats entre el conjunt de residents que hi ha al país. El processisme, JxCat, ERC i CUP, anima a aquesta invasió i a aquesta minorització nacional. Aviat serem 10 milions, oi? Se’ls en fot la desaparició del català i de la cultura catalana en amplies zones del país. Si durant el franquisme es va propiciar la immigració espanyola a grans àrees al voltant de Barcelona i Tarragona, ara la nova immigració ho fa arreu del país i s’acarnissa sobretot en aquelles zones on la catalanitat era més  normal. Avui a Balaguer, Mollerussa, Vic, Olot o Salt la llengua d’integració, la llengua franca, és el castellà. A les grans àrees metropolitanes costa cada vegada més trobar-hi vestigis de catalanitat.

Certament que el processisme i l’esquerra en general ha elaborat una coartada: ser català és una simple qüestió de veinatge, d’empadronament i ni tan sols això. Sense cap més atribut. Cap més. Cap.

Insaciable promoció LGTBI+

General

El bombardeig promocional LGTBI+ és insaciable i total. Per terra, mar i aire. Sempre és l’hora de celebrar una efemèride, una setmana o un mes de promoció exhaustiva. Decaigut el marxisme el post-marxisme s’ha reinventat i la punta de llança és la Ideologia de Gènere i el seu braç armat el moviment LGTBI+

Va ser l’ara president autonòmic de la catalunyeta moderneta i progre, Pere Aragonès, qui va dir fa poques setmanes en un dels debats fallits com a candidat al Parlament “persones que menstruen”. Prohibit dir “dones”. Imposició de la CUP, cert, però també és ben probable que sigui convicció personal. Dir que les dones menstruen és transfòbic. El correcte és dir “persones que menstruen”, ja que poden menstruar dones i homes i tot un reguitzell de categories inclassificables. Una dona que se “sent” home, ja és un home que menstrua. Així de senzill… i d’idiota. Se’n diu “autodeterminació de gènere” Per Sant Pere diuen que el Doctor Sánchez i la ministra Irene Montero ho aprovaran  al Parlament de Madrid. Si, “autodeterminació de gènere” Ja en sentiran a parlar si encara no ho han fet.