Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

3 de juny de 2018
0 comentaris

La eina del SEO

 

Master tools per al 2018

Google presenta la Nova consola de cerca publicada amb les 4 funcions noves noves als administradors web.

Google va llançar la versió beta de la nova consola de cerca als usuaris limitats fa uns mesos, per a proves i comentaris. Ara s’ha acabat la prova beta. Els que no van tenir la sort de no poder rebre aquesta versió de previsualització o versió beta, no us preocupeu, “Google publicarà la Consola de Nova Cerca a tots els administradors web de tot el món durant les properes setmanes”.

Les noves Eines per a administradors web o la Consola de cerca es desplegaran de forma gradual a tots i els administradors web verificats podran accedir-hi un cop rebin un correu electrònic oficial de l’equip de Google Webmaster. Vegem les últimes 4 últimes funcions amb la nova consola de cerca en les següents línies.

Detalls del contingut de l’article segons un consultor seo freelance

1 Característiques principals de la nova Consola de cerca:
2 Comparteix el botó a la Consola de cerca nova:
3 Informes sobre el rendiment de la nova cerca:
4 Informes de cobertura d’índexs:
5 Informes AMP sobre pàgines mòbils accelerades:
Es poden compartir 6 informes AMP externament:
7 Informe de publicació de treballs:
8 Presentació de la Consola de cerca nova: Conclusió
Funcions principals de la nova Consola de cerca:
Vull afegir això abans de submergir-se en les funcions de les noves eines de webmasters als meus companys lectors.

Segons el comunicat oficial de Google, els informes de la nova consola de cerca proporcionen “més transparència en la indexació de Google, comunicacions bidireccionals d’estat entre Google i propietaris de llocs web per ajudar a resoldre problemes amb més rapidesa i una interfície d’usuari sensible”.

Comunicació bidireccional! Google a Webmaster i Webmaster a Google. Wow! És com un somni fet realitat per als webmasters, no ho és!

D’acord. Passant ara a les últimes funcions afegides amb nous informes de la consola de cerca.

Els administradors web poden tenir accés a les 4 funcions següents,

Informes sobre el rendiment de la nova cerca
Nous informes de cobertura d’índexs
Informes d’estat AMP i
Informes de publicació de treballs
Comparteix el botó a la Consola de cerca nova:
Curiosament, la última Consola de cerca té la funció de compartir problemes als informes amb diversos membres de l’equip d’una organització. Aquesta característica afegeix el poder de resoldre el problema de manera més eficient i pràctica.

El “BUTÓ D’ACCÉS” està disponible a la part superior de la consola de cerca per a la majoria dels informes. Si feu clic al botó Compartir, es mostrarà un enllaç compartit a l’informe. Un cop resoltes les coses, podeu desactivar l’ús compartit de la mateixa manera.

Afegir o cancel·lar l’accés a l’informe també és molt fàcil i intuïtiu.

Informes sobre el rendiment de la nova cerca:
Els informes de rendiment de cerca nous a la consola de cerca no són res més que l’Analytics de cerca a les eines de Webmaster. No obstant això, hi ha un gran canvi en les dades disponibles en ambdós.

Cerca informes de rendiment a la consola de cerca:
L’informe de rendiment de la cerca ofereix 16 mesos de dades (més d’un any de dades). Podeu veure les impressions, els clics, el CTR i la posició mitjana de les vostres consultes de cerca orgàniques. Podeu aplicar alguns dels filtres com ara els resultats de Web, Image o Video de les consultes. La segmentació tradicional per pàgina, país, consulta o dispositiu també està disponible amb la nova versió de consola de cerca.

Informes de cobertura de l’índex:
L’Informe de cobertura de l’índex a la consola de cerca és molt semblant a l’estat de l’índex a l’eina Webmaster, amb poques funcions afegides. Informa el rendiment de les URL dels llocs web a Google. Aquesta àrea proporciona una sèrie d’enllaços indexats per Google, avisos sobre problemes d’indexació, juntament amb els detalls per no indexar cap dels vostres enllaços.

Informe d’cobertura d’índexs a la Consola de cerca nova:
Curiosament, quan feu clic a qualsevol error de l’URL, la cobertura d’índex ofereix eines de diagnòstic per a aquest enllaç d’error, una vegada que esborreu l’error, podeu tornar a enviar-lo per indexar.

Podeu exportar aquestes dades per a una anàlisi més profunda de com Google està indexant el vostre lloc web durant més d’un marc de període. Google indica que aquesta característica d’informes d’índex “funciona millor per a llocs que envien fitxers de Sitemap”.

A més, la “Funció de seguiment del problema” de l’informe de cobertura de l’índex a la consola de cerca avisa als administradors web quan hi hagi un nou error detectat per Google.

Pàgines mòbils accelerades Informes AMP:
La majoria de nosaltres passem pel procés de creació d’AMP per a usuaris mòbils. La memòria AMP a la consola de cerca proporciona errors i advertències al voltant dels URL AMP. Si hi ha cap advertència o error a la URL, podeu utilitzar l’eina de diagnòstic per solucionar el problema i assegureu-vos que l’URL AMP sigui vàlid per a la indexació, la classificació i més.

Informes AMP a la consola de cerca:
Els informes AMP es poden compartir externament:
“Podeu sol·licitar que la Consola de cerca validi la solució en diverses pàgines”, va indicar Google. Una vegada que s’hagi solucionat el problema, la consola de cerca rastrejarà i reproduirà els URL afectats amb una prioritat més alta. Curiosament, aquests informes AMP també es poden compartir amb equips externs.

Informe de publicació de treballs:
L’informe de publicació de feines és bastant útil per a aquells que publiquen fitxes de feina al seu lloc web.

més info:consultor seo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!