Eines d` auditoría SEO

Eines d’auditoria i anàlisi SEO ONLINE

Semrush

Novament Semrush es posiciona com una eina, en aquesta ocasió, per a realitzar també auditories SEO. El seva anàlisi SEO és bastant complet i la usabilitat per arribar a trobar tots els problemes SEO On Page de la nostra web és bastant bona.

ES Rànquing

Va començar com una eina de monitorització de paraules clau i s’ha convertit en una eina d’anàlisi i auditoria SEO amb moltes funcions que li permeten competir amb grans com Semrush i Ahref. Tot i que encara li queda per millorar en certes funcionalitats, el seu preu la fa molt interessant per a petits negocis o emprenedors que estiguin començant. Probablement és l’eina amb una millor relació qualitat-preu. L’informe d’auditoria SEO que genera a més de ser molt complet ofereix una gran usabilitat, es molt senzill navegar  i trobar els errors més importants del nostre web.

Woorank

És una de les eines per auditories SEO més potents a l’hora de fer un anàlisi SEO online. Et mostrarà en detalla l` anàlisi dels factors globals i podràs executar l’anàlisi pàgina a pàgina per conèixer l’estat de cadascuna. Woorank es diferencia dels seus competidors oferint ajuda per part de consultors registrats a Woorank per optimitzar el teu web.

SEO Profiler és una eina bastant completa per treballar el SEO de la teva web. Una de les funcionalitats que ofereix és la de fer una auditoria SEO mostrant d’una manera bastant intuïtiva l’estat de la teva auditoria. La seva plataforma és bastant senzilla, ofereix la possibilitat de crear PDFs customitzats i a més el recorregut pas a pas per cada factor SEO és molt senzill. De SEO Profiler destaco la seva secció de  seguretat. No he vist cap eina que tingui un control tan exhaustiu de les capçaleres HTTP que envia el nostre servidor.

Moz

Moz Pro és una de les eines SEO més completes del mercat per les diferents funcionalitats que ofereix al llarg de la seva suite de solucions. Una d’elles és la possibilitat de fer auditories SEO i anàlisi de pàgina a pàgina per obtenir el seu estat de cara a l’optimització SEO On Page.
Google Search Console

A la secció Aparença en el cercador / Millores d’HTML podrem consultar els principals errors que Google té detectats en el contingut del nostre web. Aquesta no és l’eina d’auditoria i anàlisi més completa, però si Google ho diu, llavors cal utilitzarla. En aquesta secció podràs trobar problemes d’indexació a Google, duplicitat d’etiquetes, problemes amb titles, etc.

Raven

De totes les eines d’auditoria SEO que he utilitzat, Raven és la que ofereix els millors resultats. L’any 2016, Raven Tools va treure de la seva suite de productes d’informes l’eina Site auditor, la qual es pot contractar de manera separada. La visió que ens dóna el resultat de l’auditoria SEO costat de la usabilitat de l’eina és molt bona per a deixar la nostra web ben preparada per posicionar de la millor manera possible.

Seo Power Suite (Website auditor)

SEO Power Suite ofereix una aplicació d’escriptori anomenada Website auditor que et permetrà fer una auditoria completa d’un lloc web. Inclou els principals factors seo d` una web i et permet anar pàgina a pàgina analitzant el seu estat SEO. Destaquem el seu índex de Força de Domini en el qual analitza diferents elements com enllaços, senyals socials, posicionament Alexa, antiguitat del domini i altres més. Com no, Website auditor et permet descarregar-te l’informe, enviar-lo per mail a un client o publicar-lo en un lloc web.

Screaming Frog Seo Spider

Aquesta és una de les millors eines per a l’anàlisi SEO manual de qualsevol web. La seva capacitat d’analitzar una web i mostrar els resultats del mateix és molt potent. Aquesta eina és capaç de mostrar-nos el resultat del 80% dels factors a tenir en compte en qualsevol auditoria SEO. Ara bé, el principal problema que té aquesta eina és que per la seva utilització, cal tenir coneixements més tècnics i la seva usabilitat no és tan bona com la d’altres eines d’auditoria SEO, sobretot les online.

Seu Book Tools

Aquest web ens ofereix diferents eines per analitzar el SEO de la nostra pàgina web. La més utilitzada per mi és la Keyword Density Analyzer.

Moz Toolbar

Toolbar que s’instal·la en el nostre navegador i ens permet fer diferents anàlisis de les pàgines per les quals naveguem. Aquesta toolbar és ideal per descobrir enllaços, comprovar l’estat del SEO On page de la pàgina i comprovar tant el Domain Authority del web com el rànquing de la pàgina.

Seo Quake de Semrush

Semrush també ofereix una toolbar per instal·lar al nostre navegador i poder fer anàlisi SEO On page de pàgines de forma separada i segons anem navegant. Aquesta eina de podrà donar una visibilitat global de l’estat del SEO On page de la pàgina que estàs visitant. (Enllaços, densitat de paraules clau, headers, etc.).

URL Inspection Tool

És una eina de Google que l`ha afegit a la seva suite d’eines al juny de 2018. Aquesta eina és molt útil per saber l’estat d’una pàgina en l’índex de Google. En ocasions, sobretot quan encara no tenim molta experiència en Seo, enviem les nostres pàgines a indexar i no sabem per què, però no hi ha manera que Google la indexi. Doncs bé, amb aquesta eina podràs saber si la pàgina està indexada i en el cas que no ho estigui com és la raó.

seo barcelonaagencia seo barcelona CEO judith sauch

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *