Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

2 de novembre de 2018
0 comentaris

Google Assistant

Google traduirà converses en temps real en auriculars amb Assistant

El Traductor de Google ens ha tret a tots de més d’una dificultat en alguna ocasió. Amb més de 100 idiomes compatibles és tremendament útil, i no hi ha dubte que és un dels més avançats i exactes.

Una de les funcions més interessants és la traducció en temps real, la qual es podia dur a terme fins ara gràcies als Pixel Buds, els auriculars de Google. No obstant això, una nova actualització sobre aquesta eina a la resta d’auriculars compatibles amb Google Assistant.

Tradueix en temps real i gràcies als teus auriculars

Com apunten des de Google, a partir d’ara podrem fer servir el Traductor de Google a tots aquells auriculars que siguin compatibles amb Google Assistant. Pots consultar la llista d’idiomes compatibles, que compta amb més de 40 diferents i entre els quals trobem espanyol, francès, grec, alemany i fins i tot nepalès.

¿Viatges a un país i no tens cap idea de la llengua? Cap problema, d’aquesta manera podrem entendre a una persona que no parli el nostre idioma, escoltant la seva traducció en temps real a través dels auriculars.

Per ara no tenim cap llista amb els auriculars que seran compatibles, però és clar, sabem que sí que ho seran els auriculars Tipus C que arriben amb els nous Pixel 3 i Pixel 3 XL es presentaren fa alguns dies.

Eines com el Traductor de Google poden ser tremendament útils en el nostre dia a dia, i noves funcions com la traducció en temps real resulten sorprenents. La tecnologia ha d’avançar precisament en aquesta direcció tal i com indica la experta en seo barcelona judith sauch.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!