PageSpeed: Què és?

Últimament es parla molt del PageSpeed ​​de Google, sens dubte, aquesta representa una mètrica molt important tant si la veiem des de la perspectiva de la usabilitat, així com des del punt de vista de SEO.

Per a les persones que no conegui molt el que és PageSpeed, aquesta és una mètrica de Google que utilitza com a base una família d’eines i, quan fem referència d’un nombre de PageSpeed ​​entre 0 i 100, el que volem donar a conèixer és el resultat de l’eina PageSpeed ​​Insights.

És important assenyalar que el PageSpeed ​​és diferent a la velocitat de la pàgina o del lloc web, encara que moltes persones tendeixin a considerar-les el mateix, clarament, aquestes es troben íntimament relacionades, existeixen i he vist casos en els quals una millora en conseqüència de la una altra, és a dir, coexisteixen i s’ajuden de forma paral·lela. És clar, hi ha moltíssims aspectes a considerar dins del web i el món cibernètic, a més del WordPress, però avui en dia amb més del 59.4 per cent de la xarxa i considerant que Google està dedicant un equip d’enginyeria especialitzat per al treball de WordPress , mereix que li prestem una atenció especial.

PageSpeed ​​diferent a la velocitat de la pàgina segons indica un consultor seo

Ja reconeixent el que és PageSpeed, podem aclarir la diferència perquè no hi hagi confusió amb la velocitat o rapidesa, és a dir: la velocitat de la pàgina es refereix únicament a la velocitat del món real d’una pàgina o lloc web. I encara que es troba relacionada amb el PageSpeed, és possible augmentar o millorar l’un sense l’altre, i fins i tot, un a costa de l’altre. No obstant això, hauríem enfocar-nos en millorar tots dos per així obtenir un millor funcionament web i brindar una experiència grata als usuaris.

És important assenyalar que hem de considerar tots els aspectes perquè el nostre lloc o pàgina web tingui l’èxit que esperem. Per la qual cosa, cal analitzar diversos aspectes a factors, mètriques, números, mesures, continguts, trànsit, velocitat, URL … tots intervenen en el món web, i influeixen positivament o negativament la nostra vida a l’internet, la vida de la nostra pàgina, de la qual pot dependre el nostre negoci i l’èxit de la nostra marca o empresa.

Sempre és aconsellable aprofundir més en aquests temes, ja que s’entenen millor si es compta amb exemples i experiència, el coneixement general és el primer pas per sumir-nos en un camí més ampli i més productiu, guia a la web.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *