Millora del màrqueting per mitjà del posicionament SEO.

 

En principi l’internet representa l’instrument fonamental per a la millora del teu negoci, és tant així que les majories dels negocis actuals no serien el que són ara sense l’internet. És per això que en aquest article et portarem l’estratègia anomenada posicionament SEO o posicionament web.

El terme SEO es va començar a utilitzar en l’any 1997 i prové de les inicials en anglès. Motor de Cerca Optimització (S.E.O) que per la seva traducció significa optimització de motors de cerques.

L’objectiu del posicionament SEO és aconseguir que una pàgina web, aparegui en els primers resultats quan es realitza una recerca sobre un cert grup de paraules. Això s’aconsegueix en virtut de la col·lació d’unes tècniques sobre la teva pàgina o lloc web. Les quals es categoritzen en dos grups.

.White hat SEO (ombreig blanc SEO). Tècnica constituïda per la determinació d’una millor experiència a l’usuari, és a dir, el que es busca és fer-li la vida més fàcil a l’usuari. Aquestes estratègies es estens a detalls com l’ortografia, codi correcte en què està feta la pàgina web, que tingui un contingut de qualitat, exclusiu, únic i que es diferent en comparació amb altres pàgines, a més que s’estigui publicant contingut o informació valuosa de manera constant.

Black hat SEO (ombreig negre SEO). Aquestes tècniques es caracteritzen per la seva agressivitat, és a dir, es busca enganyar al cercador, és com si et fes servir o implementés el parany amb la finalitat de buscar un millor posicionament.

Aquesta tècnica consisteix en el pagament o en la compra per enllaços des d’altres llocs web cap al teu lloc, també inclou en la introducció de més paraules claus als text, encara que les mateixes no siguin útils per als usuaris.

Cal estar pendent i ser molt meticulós amb això, pel fet que hi ha moltes pàgines de consultories web que t’ofereix els seus serveis, fent-te creure que és molt fàcil posicionar la teva pàgina.

¿Com millorar el SEO?

La veritat és que no hi ha dreceres o camins fàcils, ja que hi ha molta competència per aparèixer de primer en els resultats de cerques. És per això que quan els cercadors analitzen els seus resultats i analitzen quines són les pàgines que està fent trampa, procedeixen a penalitzar-i Com les penalitzen? Doncs baixant-de resultats, del posicionament i en alguns casos, les arriben a treure de les recerques.
Si vols un bon posicionament SEO has de prendre en compte les recomanacions i les bones pràctiques que recomana els cercadors per aparèixer en els primers llocs. Però compte de les dreceres, ja que en comptes de col·locar-te en els primers llocs de cerca podria tenir un efecte negatiu.

Recorda que la millor tècnica del SEO és sempre buscar la manera més eficaç i òptima per ajudar als teus clients. Si vols saber amb més detalls sobre aquest tema visita, alguns vídeos a youtube, doncs t’ajudaran i et diran pas a pas per poder assolir els objectius que tens plantejat en el teu negoci segons recomana un consultor seo com judith sauch.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *