Coses que hem de tenir en compte de la diversitat d’enllaços.

Coses que hem de tenir en compte de la diversitat d’enllaços.

En l’actualitat la diversitat d’enllaços representa una definició que s’accepta immediatament i amb què es fa també sense pensar-ho. I encara que res es té acceptar sense analitzar, això no es refereix al fet que cal tenir el mateix enllaç … Doncs la varietat és una cosa fonamental per a la classificació de llocs web i alguna cosa important per al SEO.

Però què és diversitat d’enllaços? Es refereix a un mètode, a una estratègia per aconseguir enllaços de diferents tipus de pàgines, la qual pot ser d’enllaços de notícies, article etc. La varietat ens permet l’obtenció d’enllaços de diferents dominis com ara “com, .net, .edu.” Entre d’altres.

Aquesta varietat constitueix també l’obtenció de molts textos d’ancoratges d’enllaços. Resumint una mica, la idea principal d’aquestes obtencions diverses, és que es va a mantenir els patrons d’enllaços en retrocés d’un lloc que tingui rang normal perquè d’aquesta manera no aparegui com a correu brossa.
Doncs aquesta diversitat d’enllaços comporta al fet que els enllaços d’entrada aparentin ser naturals. Això és tan important ja que, la naturalitat amb que es veu, ajuda al teu lloc web a evadir les detencions d’algoritmes d’anàlisis estadístiques. Però què vol dir això, a què es refereix?

Això es refereix als estudis sistemàtics de les característiques dels enllaços que entren i surten, és a dir, que aquestes característiques que s’analitzen poden ser aspectes com el nombre d’enllaços sortints en una pàgina, així com la quantificació del nombre dels que entren a pàgines dins d’un lloc, entre d’altres.
Per tant quan aquests anàlisi de les característiques són portats a un gràfic explicatiu, els llocs web que tenen una variació de percentatge tendeix a alinear-al llarg d’una corba suau, però els llocs que contenen spam s’agrupen fora d’aquesta corba suau . A aquesta conglomeració se li denomina atípics ja que subsisteixen fora dels rangs normals.

Aspectes importants de la diversitat d’enllaços.

Com hem vist anteriorment, ja que l’anàlisi dels enllaços estadístiques poden detectar patrons en les relaciones que tenen vinculació, la indústria encarregada del SEO va prendre una iniciativa i una resposta, recomanant l’obtenció d’una diversitat d’enllaços entrants. Pel que s’hauria no només aconseguir els mateixos en els directoris d’enllaços, suggereixen ingressar també d’altres fonts.

En la diversitat d’enllaços, la importància de semblar natural sorgeix per la declaració de google sobre l’anàlisi dels enllaços, i veure si els seus perfils són normal o estadísticament diferents. Doncs els llocs que es dedicaven al correu no desitjat (spam) eren fàcils de detectar. Per tant la idea parteix del fet que els enllaços manipulats serien més difícil de localitzar si el perfil d’enllaç estadístic coincideix amb els perfils d’enllaç mitjana.

Experta en posicionamiento web barcelona judith sauch

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *