Programari Lliure i Societat

Reflexió sobre temes de programari lliure vinculats a aspectes socials

7 de juliol de 2004
Sense categoria
3 comentaris

Sessions especials sobre Debian i temes legislatius en el segon dia de les JPL

El segon dia de les jornades està farcit d’activitats, entre les quals hi ha dues sessions especials: Debian i Legislació de propietat.

Per una banda Ian Murdock, responsable de la terminació de debIAN, ja que vas ser un dels fundadors, parla sobre el projecte Progeny. En la mateixa sessió especial, hi ha també una ponència sobre les distribucions Debian a mida a càrrec den Sergio Talens-Oliag.

D’altra banda, la sessió especial de legislació es composa d’una introducció al tema jurídic i una taula rodona posterior per parlar d’assumptes com les patents i els copyrights, amb la moderació del periodista Lluís Reales, i la participació de diversos especialistes en els temes en qüestió.

El dia però inclou moltres altres activitats que podeu veure al programa.

  1. Simplement aprofito el bloc per apuntar que el material que s’utilitzarà pel taller d’Eclipse + EMF (18:00-19:30 aula info 2) d’aquesta tarda està penjat a http://dsl.upc.es/~talstog/eclipse_emf/. Són tant sols algunes transparéncies per a fer la introducció, i els fitxers que es faran servir per fer l’exemple.
    Fins aquesta tarda,

    * Ermengol *

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!