Cròniques de la veritat ocultaAvui, dia del llibre, he pensat en recomanar-vos l’últim llibre que he llegit en català: Cròniques de la veritat oculta, del senyor Pere Calders. Us estalviaré el comentari literari, doncs el llibre és ben conegut, tot un clàssic que potser us han fet llegir de joves estudiants. Això si sou catalans, si sou valencians com jo ho dubte prou. En tot cas, estimats lectors, és un recull de contes senzillament fantàstic, literalment fantàstic, i molt divertit. I val a dir que no ha envellit gens ni mica. Ah, i quin plaer llegir com escrivia aquest home! En fi, és tan sols un pas més en la meva recuperació personal de la memòria estudiantil que mai vaig tenir. Poquet a poquet…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *