ACTES EN SUPORT DE LA PRESIDENTA I MEMBRES DE LA MESA DEL PARLAMENT

Dissabte passat, a l’Assemblea General Ordinària, es va aprovar per unanimitat la Declaració de Granollers en defensa de la democràcia, la qual cosa implica el nostre suport incondicional als qui estan disposats a complir el mandat democràtic de posar les urnes.

Per mostrar el rebuig a qui transforma el diàleg polític i la llibertat d’expressió en una causa penal, i en compliment d’aquest solemne compromís, et convoquem el 8 i 12 de maig i el 12 juny a l’estació de Renfe de Badalona a les 07:45, per anar plegats des de Badalona a la seu del TSJC situat al passeig central de Lluís Companys.


ANC – Badalona per la Independència

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *