D?Eurovegas a València

Vejam: greu crisi sistèmica i d’abast mundial; oferta turística a l’americana a tocar de Barcelona sûr mer. Grossa oportunitat. Per què no? (…)

. Panrico

 

Pèrdues reiterades. Amenaça de tancament. Fem costat o no a l’intent de salvar, de fer viable l’empresa?  UGT ha pensat que sí, i ha acceptat una reducció de salaris. Una majoria democràtica dels treballadors i treballadors, han dit, també, sí. Ben jugada.

 

. València

 

La dreta espanyola, n’estic convençut, té massa testosterona. Guaita, en quatre dies, quina n’ha feta, a València. Tot s’ha sumat: excés de zel; nerviosisme del comandament civil; ganes de donar una lliçó a l’esquerra en el fortí de la dreta. El resultat: infumable des de tots els punts de vista. Han volgut apagar un incendi amb benzina; bombers-piròmans!

 

. Competitivitat

 

Sense el motor del sector de la construcció, amb una bombolla immobiliària que ha petat més a Espanya que a enlloc, l’única element per fer competitiva, a curt, l’economia estatal és mitjançant una devaluació interna –reducció de preus i de salaris per tal de facilitar les exportacions. Serà dur, però no n’hi ha d’altra (caldrà comptar-hi, i molt, amb els agents socials –sindicats i patronals.

 

. País d’emigrants

 

CCOO de Catalunya ha anunciat que d’aquí poc, els seus CITE d’assessorament a la immigració, prestaran, també, servei, als emigrants nostrats de cara a la seva inserció en les societats de destí. Molt bona idea.

 

  http://twitter.com/perermerono

 

CANIGÓ, setmanari independent dels Països Catalans

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *