Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

25 de setembre de 2009
0 comentaris

El crim del caixer automàtic / El crimen del cajero automático: 3.500 unitats

Una de les bondats del sistema Internet d’edició i difusió de llibres és que sempre n’hi ha existències, els tiratges no s’exhaureixen, te’n pots baixar continguts pagant i de franc, hi arribes a tot arreu. Punts febles? Que no hi ha res millor, en termes d’especialització i fidelitat lectora, que la xarxa de llibreries, punts de venda, i biblioteques. És per això que l’ideal és jugar-hi en els dos àmbits, cosa difícil per la miopia del gruix de cases editores (…)

El cas, i torno al titular d’aquest apunt, és que el meu penúltim llibre, difós només per Internet, ha assolit 3.500 exemplars de difusió –la gran majoria en descàrrega de franc i una altra part per compra-, tant en castellà -2.250-, com en català -1.250- (mai un llibre meu no ha arribat a tantes mans, mai no n’he tingut ingressos tan minsos).

 

Tot un èxit, i això no s’atura, no.

Servidor, doncs, seguirà a Internet i també amb les editorials -d’aquí un mes amb una, l’any vinent, espero que facin honor a la seva paraula, amb una altra-, i en acabat, dos nous llibres sols per la Xarxa.

 

Al meu apartat “botiga”, hi trobareu aquests dos llibres i la darrera proposta, també, les altres que vindran en edició exclusiva per Internet.

 

Agraït pel vostre interès.

 

CAT ’06  La nit dels somriures glaçats

 

El vídeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!