26 d'abril de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Societat de la informació?

El Consorci Universitari de Nuoro, a Sardenya, m’ha convidat a fer un màster sobre premsa digital per a estudiants de traducció de llengua sarda. Aquestes coses, a banda de fer il·lusió, permeten fer una posta al dia: reflexionar sobre la situació actual de la premsa digital, els nous models, els que han marcat camí, les grans polítiques… I evidentment, s’arriba al punt que s’ha de parlar del paper de la proximitat de la premsa digital.

Per aquest motiu, he volgut donar un cop d’ull a com està el Pla Director de la Societat del Coneixement de Canovelles, Granollers, les Franqueses i la Roca per veure si en podia traslladar alguna aplicació. D’entrada, he intentat entrar a la pàgina web i he observat que no s’hi pot accedir perquè "no tinc permís". Tan maca que era, abans! És curiós com una pàgina web destinada a la Societat del Coneixement necessita de permisos especials i, a banda d’una àrea privada de treball que semblaria lògica, no disposa, si més no, dels documents públics de treball, els membres,…

Sigui com sigui, per trobar les 54 pàgines del Pla Director de la Societat del Coneixement de Canovelles, Granollers, les Franqueses i la Roca, que té una vigència 2003-2007, s’ha de visitar la pàgina de Localret. En recomano una lectura atenta a aquells que tinguin una estona aquests dies del pont del Primer de Maig i que comparin objectius i concrecions.

De moment, n’he tret una còpia i he decidit que me l’emportaré a Sardenya perquè evidentment en puc obtenir alguna aplicació!

  1. peplluis, tu que sempre vas de tan legal pel mon, podries explicar a sant de que estàs cobrant 300 euros mensuals de l’Ajuntament de St.Pere de Vilamajor en qüalitat d’assessor de premsa? La veritat és que la teva feina (?) no es nota gens, i per cert potser que ja que defensem tant les TIC aconsegueixes que els teus amics d’ERC dignifiquin d’un cop la pàgina web municipal, que fa pena home.
    Salut i NO el 18.
    Vilamajorenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!