Pau Alabajos

TEORIA DEL CAOS

3 de maig de 2008
1 comentari

Ressenya a iCATfm

“LA TEORIA DE PAU ALABAJOS”

La renovació musical al País Valencià passa per noms com el del jove Pau Alabajos. Guitarra en mà, la seva cançó parla de la teoria del caos, que diu que l’aleteig d’una papallona pot provocar un terratrèmol a l’altre costat del món.

Des que va publicar el seu primer disc, ara fa dos anys, ha fet més de 250 concerts arreu dels Països Catalans. Viatja amb la guitarra com a arma, i la paraula com a munició, per construir una poesia cada cop més sòlida: contra el ciment i a favor de la llibertat.

Així canta contra les injustícies polítiques i socials, i no s’amaga quan el consideren hereu de Montllor, Raimon o Víctor Jara. L’univers que el fa viure i el provoca va des de la línia 1 del metro de València, fins a Euskadi o Bagdad.

Comptat i debatut, Pau Alabajos viatja sense equipatge i s’inspira en una teoria del caos adaptada a la reconstrucció nacional. Deu cançons que remouen el present, amb producció de Toni Xuclà i la col·laboració de Ruper Ordorika.

Lluís Gendrau, director de la revista Enderrock

Pots escoltar la ressenya ací:

  1. No varen poder passar l’altre dia, quan vares anar tu, però no hem tardat gens a acostar-nos a Vivers i emportar-se’n un dels exemplars que vares deixar. Joanet, que no para de ficar-lo per tot arreu, t’ha escrit açò:

     

    Pau, hem anat a la Fira del Llibre i ja tenim el teu nou disc Teoria del Caos. M’han agradat molt les noves cançons i les que ja havia escoltat a l’actuació. Sobretot m’ha agradat Contra el ciment. Vas a tocar prompte per Benimaclet les noves cançons?

    Un beset per a Laura i per a tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!