Les carilles dentals estan de moda

L’odontologia és una de les branques més antigues de la medicina, i ha sofert molts canvis al llarg dels anys.

En els inicis, l’odontologia es limitava a l’extracció de dents i la cura bucal no significava més que raspallar-se les dents adequadament. Tampoc es contemplava la figura d’un higienista dental o fins i tot no s’impartien cursos de fp higiene bucodental.

Amb el pas del temps, la gent es va tornar més conscient de la seva aparença i l’odontologia va cobrar més importància.

Actualment ja no només ens limitem a l’odontologia convencional, sinó que existeix l’odontologia cosmètica, molt popular en els últims anys i a la qual milions de persones recorren per a aconseguir un millor aspecte de les seves dents. El mètode més popular de l’odontologia cosmètica és l’ús de carilles.

Què són les carilles?

Una carilla és una fina capa o làmina feta de plàstic o porcellana que s’utilitza per a cobrir una peça dental i que aquesta tingui un millor aspecte. Aplicant les carilles, és possible millorar dràsticament l’aparença de les dents en un curt període de temps.

Les tres principals avantatges de posar-se carilles:

Per a lluir dents perfectes: Per molt malament que estiguin les teves dents, l’ús de carilles pot fer que les seves dents es vegin blanques, brillants i perfectament alineades.

Per a guanyar autoestima: No tenir les dents ben col·locades és una de les causes per les quals moltes persones tenen baixa autoestima o se senten cohibits i no somriuen per a no mostrar les seves dents. Les carilles són capaces de resoldre aquest problema i retornar aquest somriure perdut a aquelles persones i sobretot a ajudar-les a estimar-se de nou.

Per a evitar tractaments dentals: A pesar que com a professionals del sector no recomanem eludir cap tractament si és necessari, les carillas poden evitar que una persona se sotmeti a una llarga ortodòncia i en diverses sessions tenir el mateix resultat. Però recordem que les carillas són una capa exterior, el problema persisteix en la capa inferior.

El procediment per a la substitució de les carillas és fàcil i indolor. Només es necessiten dues sessions per a completar-ho. Durant la primera cita, el doctor examinarà i prendrà una mesura de totes les seves dents, per a això les carillas seran fetes a mida. Les carillas seran instal·lades en la segona i última sessió, i el procés complet només prendrà uns minuts.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *